Man uit Ooigem biedt BMW te koop aan als ‘stakingsbreker’

Redactie KW

In de omschrijving op de zoekertjessite 2dehands.be, omschrijft de verkoper zijn voertuig als ideaal om ‘stakingspiketten te doorbreken’.


Het zoekertje richt zich duidelijk naar de misnoegde werkwillige. “Ben je de frequente stakingen zo beu als koude pap? Kan je niet gaan werken omdat je de toegang wordt ontzegd? Of ben je werkgever en wil je je firma laten verder draaien? Dan heb ik goed nieuws voor je!”, klinkt het strijdvaardig. “Deze woeste bolide doorbreekt al die stakingspiketten in een handomdraai! Vakbondslieden slaan op de vlucht voor dit kwaad loeiend monster! Het vervaarlijk uitziend konijntje maakt het allemaal nog grimmiger! Ga zonder papieren hiermee de baan op, zodat je niet kan worden vervolgd en geef de vakbonden een koekje van eigen deeg!”

De verkoper biedt ook een stoere ‘bullbar’ aan als extra optie en vraagt 500 euro voor het vehikel. Het zoekertje werd 260.159 keer bekeken sinds het in oktober verscheen, maar vond tot dusver nog geen koper.

De geïnteresseerde kan er zijn of haar voordeel mee doen, maar ermee inrijden op een stakingspiket lijkt toch geen goed idee…

(FV)

>> http://www.2dehands.be/autos/bmw/3-serie/te-koop-stakingsbreker-209918046.html