Rubriek Economie

LVD Group (Gullegem) en Vyncke (Harelbeke) genomineerd voor 'Onderneming van het Jaar'

02/09/16 om 13:22 - Bijgewerkt om 13:22

EY organiseert, in samenwerking met De Tijd en BNP Paribas Fortis, voor de 22ste keer de 'Onderneming van het Jaar®'-award.

LVD Group (Gullegem) en Vyncke (Harelbeke) genomineerd voor 'Onderneming van het Jaar'

© BELGA

De vier genomineerden zijn Boma International (Antwerpen), Gemaco Group (Mechelen), LVD Group (Gullegem) en Vyncke (Harelbeke). Om het uitstekende werk van succesvolle Belgische bedrijven in de kijker te zetten,introduceerde EY in 1995 de 'Onderneming van het Jaar'-award. Deze award bekroont grote, maar ook kleinere ondernemingen die uitblinken door hun innovatieve aanpak, gedurfde en internationale visie, strategie, gezonde financiële positie, geëngageerd teamwork, deugdelijk bestuur en de ambitie en volharding om verder te groeien.

"De 'Onderneming van het Jaar' zet zo al meer dan 20 jaar groeiondernemingen in de spotlight. Zij zijn het mooiste bewijs dat ondernemen met durf en verbeelding in België nog steeds loont en inspireert. Voldoende reden om met gepaste trots een jaar lang de titel 'Onderneming van het Jaar®' te dragen", zegt Rudi Braes, CEO en Voorzitter EY België.

De jury, onder leiding van Graaf Paul Buysse, verkiest de opvolger van DEME, de laureaat van de 'Onderneming van het Jaar 2015. Op dinsdag 18 oktober wordt de winnaar van 2016 bekendgemaakt.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!