LiquidFloors uit Kortrijk wint nu ook Trends Top Bouwgazellen 2014

Redactie KW

Eerder won LiquidFloors in november ook al de Gouden Lasso als meest dynamische jonge ondernemer van het jaar.

De Trends Top Bouwgazellen 2014 werd uitgereikt op de Belgian Building Awards op Batibouw. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de snelstgroeiende, meest vooruitstrevende bedrijven in de Belgische bouwsector. “We zijn heel trots op de prijs”, was de eerste reactie van zaakvoerder Miguel Garcia. “Het is een fantastische erkenning voor ons werk. De Gouden Lasso was al een zeer mooie persoonlijke erkenning als ondernemer. Deze winst is voor ons allemaal een bevestiging dat LiquidFloors een uniek bedrijf is met innovatieve systemen en een vernieuwende visie.”

“Ik wou altijd al een Gazelle zijn”

“Voor mij persoonlijk en voor mijn broer Caëtan als medeoprichter is dit een zeer bijzonder moment. Ik wou eerlijk gezegd altijd al een Gazelle zijn”, lacht Miguel.

“We begonnen ons bedrijf met goede ideeën, experimenteren en heel veel ontwikkelen”, aldus Miguel. “We hebben er heel hard aan gewerkt de laatste jaren. Ik had nog niet verwacht dat we vandaag al uitgeroepen zouden worden tot snelstgroeiende jonge Belgische onderneming. De missie is blijven innoveren!”

(EDB – foto JVGK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier