Linum Europe verkozen tot Bedrijf van het Jaar in Kuurne

© BRU
Redactie KW

De handelscommissie van Kuurne heeft donderdagavond tijdens de nieuwjaarsdrink drie Kuurnse bedrijven bekroont met een award.

In de categorie voor de mooiste etalage, uitgereikt door het Braderiecomité, ging de award naar Entre nous deux, een handelszaak gelegen in de Kortrijksestraat die een gevarieerd aanbod van zwangerschapskledij aanbiedt voor toekomstige trendy mama’s. De award voor Kuurnse versterkende onderneming, uitgereikt door Unizo, ging dan weer naar het familiebedrijf Pruiken Devos, dat al meer dan 55 jaar gespecialiseerd is in haarwerken voor dames en heren en gelegen is in de Brugsesteenweg.

Ten slotte was er ook nog de award voor het Bedrijf van het Jaar, uitgereikt door het Bedrijvenpark Kortrijk Noord. Dit jaar viel deze eer te beurt aan het bedrijf Linum Europe, een ISO-gecertificeerd familiebedrijf met iets meer dan 30 jaar ervaring en gespecialiseerd in het ontwikkelen én verkopen van toebehoren voor koeltechniek en winkelinrichting. De uitreiking vond plaats in een goed gevulde zaal Cappellerie in Huis Van Wonterghem.

(BRU)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier