Lingeriezaak Ohlala! zoekt ‘behamaatjes’

Redactie KW

Zaterdag 5 september opent de Lendeleedse lingeriezaak Ohlala! de deuren van zijn vernieuwde winkel. Tijdens de openingsdag zullen twee niet onknappe mannen in bloot bovenlijf de klanten verwelkomen.

Lingeriezaak Ohlala! bestaat 25 jaar en geeft haar winkel momenteel een grondige facelift. Om de grote heropening op zaterdag 5 september extra luister bij te zetten, is de zaak op zoek naar ‘behamaatjes’: twee moedige mannen die in bloot bovenlijf de klanten willen verwelkomen en hen kennis laten maken met het echte behamaatje. Dit is een toestel dat elke klant in de winkel kan gebruiken en zo niet meer in de wachtrij moet staan. Het apparaat geeft een lichtsignaal en begint te trillen wanneer de volgende klant aan de beurt is en ondertussen kan al in de zaak rondgeneusd worden.

Lingeriezaak Ohlala! zoekt 'behamaatjes'
© Frank Meurisse

Wie ambitie heeft om behamaatje te worden, kan zich via de Facebookpagina van Ohlala! kandidaat stellen door een foto te posten van zichzelf in blote bast. Vanaf maandag 24 augustus kunnen de Facebookfans stemmen op hun favoriet. Wie tot behamaatje verkozen wordt, mag voor 500 euro aan lingerie kiezen voor zijn lief (of mama). Elke kandidaat krijgt sowieso een bon van 25 euro.

(PVH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier