Lichtervelds Economisch Forum organiseert vijfde ondernemerstreffen

Foto TV
Redactie KW

In drankenhandel Bevernagie All Drinks in de Koolskampstraat in Lichtervelde vindt op donderdag 20 maart het vijfde Lichtervelds Ondernemerstreffen plaats.

Het Lichtervelds Ondernemerstreffen (LOT) is een organisatie van het gemeentebestuur en het Lichtervelds Economisch Forum (LEF). Bedoeling is de lokale ondernemers samen te brengen in een lokale handelszaak.

Dit jaar vindt het ondernemerstreffen plaats op donderdag 20 maart, vanaf 19.45 uur in drankenhandel Bevernagie All Drinks in de Koolskampstraat. Gastspreker is Kurt Ostyn uit Kortrijk: zaakvoerder van een marketingadviesbureau en zelfverklaard ‘trendcatcher’.

Naast het verhaal van Kurt Ostyn, informatie over het economische leven in de gemeente, toelichting bij het project kernversterking en heel wat cijfers, zorgt Henk Boucquez van drukkerij Verma voor een humoristisch intermezzo. Hij brengt sketches met een link naar ondernemen.

Elke Lichterveldse ondernemer is welkom op het LOT. Info en inschrijvingen via economie@lichtervelde.be of 051 72 94 33.

(TV)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Torhout.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier