Rubriek Economie

Lannoo Print verhuist activiteiten naar Captains of Printing in Ruddervoorde

06/09/16 om 17:31 - Bijgewerkt om 17:31

Beide vellenoffsetdrukkerijen, actief in elkaars buurt, waren op zoek naar een uitbreiding van hun activiteiten.

Lannoo Print verhuist activiteiten naar Captains of Printing in Ruddervoorde

Lannoo Print, nu nog gevestigd in Tielt, verhuist de activiteiten dus een paar kilometer verderop. Door samen te werken kan aan de opdrachtgevers een bredere waaier aan diensten en producten aangeboden worden. Captains of Printing uit Ruddervoorde drukt commercieel en creatief drukwerk in offset op 50 x 70 formaat. Lannoo drukt boeken op 70 x 100 formaat. Daarenboven heeft Lannoo een state of the art-boekbinderij en heeft Captains of Printing heel wat digitale en veredelingsmogelijkheden.

Het pand in Ruddervoorde (nvdr: Captains of Printing) is, mits wat grondige aanpassingen, groot genoeg om beide bedrijven onderdak te bieden. De komende maanden zullen het managementteam en de hoofdaandeelhouders werken aan de implementatie van het integratieplan. De verhuizing van Lannoo naar Ruddervoorde is voorzien voor de eerste helft van 2017.

(Bron: Knack.be)

Stem mee voor de Krak van je gemeente
Het voorbije jaar lieten heel wat mensen in jouw gemeente zich op een positieve manier opmerken. Krant van West-Vlaanderen ging op zoek naar deze mensen en nomineerde hen voor de Krak van jouw gemeente. Ontdek hier de Krak-kandidaten van jouw gemeente en breng jouw stem uit. Zo plaats jij hen mee op het podium dat ze werkelijk verdienen!

Meer nieuws uit