Kushtrim Hisenaj aan de slag in Trimi’s Barbershop in de Kortrijkstraat in Tielt

Op de foto v.l.n.r. Kushtrim (Trimi) Hisenay, zoon Amar, zoon Aldin, echtgenote en mama Burbuqe. © Foto VVC
Redactie KW

Kushtrim Hisenaj (30) is de barbier achter de grote raamsticker van Trimi’s Barbershop in de Kortrijkstraat 115 in Tielt. Kushtrim, kortweg Trimi, woont samen met zijn vrouw Burbuqe Ujkani (31) en hun twee zonen Aldin (6) en Amar (3) in Tielt.

Het paar is twaalf jaar samen en heeft Kosovaarse roots. Ze verlieten hun moederland voor de oorlog in de jaren 90. Burbuqe woont sindsdien met haar ouders in Tielt. Ze werkte enkele jaren bij Zeeman in de Kortrijkstraat en is nu verantwoordelijk voor de winkel in Izegem. Kushtrim woonde in Wasserburg in de buurt van Rosenheim bij München. Het koppel heeft lang getwijfeld waar ze zich zouden vestigen, maar uiteindelijk hebben ze voor Tielt gekozen.

Opleiding in Duitsland

Kushtrim leerde zijn job in Duitsland waar de opleiding heel praktisch gericht is. Hij volgde stage bij verschillende kappers- en barbierzaken en vormde dertien jaar een team in een salon waar meerdere kappers en barbiers aan de slag zijn. Trimi droomde van zijn eigen barbershop en startte twee maanden geleden in de Kortrijkstraat 115 in Tielt. Behalve voor het knippen haar kan men er terecht voor het perfect trimmen van bakkebaarden, halslijn, baard en snor. De Nederlandse taal oefent Kushtrim elke dag en hij spreekt ook heel goed Duits en Engels.

Trimi’s Barbershop is open van dinsdag tot donderdag van 9 tot 19 uur, op vrijdag van 9 tot 20 uur en op zaterdag en zondag van 9 tot 17 uur. Op maandag is de zaak gesloten.

Trimi werkt zonder afspraak en is bereikbaar op 0468 30 45 33.

(VVC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier