Kortrijkse shoppers winnen prijzen tot 10.000 euro

Redactie KW

Zaterdag had de grote Super Saturday plaats in het kader van Super Shopping Kortrijk, een organisatie van Unizo Kortrijk.

Julie Cnudde (27) en echtgenoot Nicolas Vercaemst (31) wonnen een waardebon van 750 euro. (Foto JVGK)

Wie in november in het centrum van Kortrijk winkelde, kreeg in het kader van Super Shopping Kortrijk tombolaloten bij de deelnemende handelaars. Met deze loten kon je deelnemen aan een grote trekking op 6 december. De prijzenpot bestond uit 3 bankkaarten ter waarde van 500 euro, 2 van 750 euro, 2 van 1.000 euro, 1 van 5.000 euro en 1 van 10.000 euro. De uiteindelijke winnaar van 10.000 euro werd Antwerpenaar – én toekomstig inwoner van Kortrijk – Guido Van Wambeke. Zaterdag mochten de winnaars na een ontbijt in Pain Demi en de uitreiking van de cheques in bankkaarten van KBC hun bedrag te gelde maken bij de deelnemende handelaars.

Kortrijkse shoppers winnen prijzen tot 10.000 euro

Félicien Declercq en Marie Bogaert wonnen 1.000 euro. (Foto JVGK)

Geluksbrenger

“De prijs van 1.000 euro komt goed van pas voor een nieuwe computer”, zegt Marie Bogaert, met haar 15 jaar de jongste winnares. Julie Cnudde (27) en echtgenoot Nicolas Vercaemst (31) wonnen een waardebon van 750 euro. “We zullen dit besteden aan kledij en functioneel materiaal zoals een nieuw bestek en speelgoed voor zoontje Staf (3)”, zegt Nicolas, die een commerciële functie uitoefent bij het IT- en communicatiebedrijf Tiger Experience in Kuurne. “We wonnen nooit iets en zijn erg blij met deze cheque. We wonnen hem in de winkel waar we speelgoed kochten voor Staf. Onze Staf brengt ons dus geluk”, vertelt Julie opgetogen.

10.000 euro

Ook de winnaar van de 10.000 euro is een tevreden man. “De prijs is niet niks. Ik zal een gedeelte besteden aan de aankoop van een parketvloer en jassen, broeken en een trui”, zegt Guido Van Wambeke, die zijn winnend lot een half uur voor het einde van de wedstrijd kreeg overhandigd. “Dat was een onwaarschijnlijk toeval.” Na de shopping konden de prijswinnaars nog genieten van een koffie in Viva Sara. “We zijn erg tevreden met deze dag”, zegt ondervoorzitter Leopold Dekeyser van Unizo Kortrijk. “We kunnen nu al meegeven dat volgend jaar Super Shopping Kortrijk opnieuw plaatsvindt.”

(PVH – foto’s JVGK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier