Kortrijkse organisaties halen hun Q-label binnen

Redactie KW

Dinsdag werd het Q-label uitgereikt, het kwaliteitslabel voor toeristisch ondernemen in de Leiestreek. Vorig jaar werd dit label uitgerold naar heel West-Vlaanderen. Nieuw dit jaar is dat ook de toeristische infokantoren konden instappen in het kwaliteitstraject.

De voorbije maanden brachten 16 toeristische ondernemers en infokantoren uit de Leiestreek dit traject van Westtoer tot een goed einde. Het kwaliteitstraject bestaat uit een opleiding, individuele begeleiding en bedrijfsbezoeken. De deelnemers werden gequoteerd op vriendelijkheid, gastvrijheid en de netheid van hun zaak.

Na de goedkeuring van het kwaliteitsdossier door de projectjury, behaalden 4 infokantoren en 12 ondernemingen het Q-label. Dit kwaliteitslabel is geldig voor een periode van drie jaar. Alle organisaties met het Q-label staan garant voor een kwalitatieve dienstverlening aan hun gasten. Dit zijn de Kortrijkse organisaties die dit jaar het kwaliteitslabel behaalden: Bootel Ahoi, Vakantiewoning ‘t Corneeltje, Hotel Ibis, Hotel Messeyne, Bistro Nata en Parkhotel.

(PVH – Foto JVGK)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, editie Kortrijks Handelsblad van vrijdag 1 juli.