Koppel uit Marke gaat aan de haal met hoofdprijs Shop & Beleef in Menen

De winaars mochten na de bekendmaking van de prijzen samen op de foto met de schenker van de wagen, het bestuur van Shop & Beleef, de aanwezige schepenen en burgemeester en de verschillende sponsors. © WO
Redactie KW

Dinsdagavond werden in het Dorpshuis van Rekkem de prijzen uitgereikt van de Meens eindejaarsactie Shop & Beleef. De actie werd een succes, vooral de reclamespots op televisie bleken een positieve impact te hebben op de campagne.

Met maar liefst een kwart meer deelnameformulieren dan vorig jaar, mag Shop & Beleef Menen terugkijken op een succesvolle eindejaarsactie. Toch legde nieuwbakken schepen Virginie Breye (N-VA) de nadruk op hard werken. “We moeten nieuwe starters aanzetten om naar Menen te komen met hun zaak”, stelde ze.

De eerste prijzen van Shop & beleef, twee waardebonnen van 250 euro, werden al uitgeloot in een tussentrekking op Kerst in Menen. Bonnen die werden gewonnen door Karine Vandendriessche uit Menen en Mia Vandamme uit Wervik. Daarnaast waren er 200 winnaars die elk een waardebon van 25 euro wonnen.

Citroën naar Marke

Dinsdagavond werden dan ook nog twee winnaars bekend gemaakt van de waardebonnen van 1.000 euro, één van 1.500 en de winnaar van de hoofdprijs. De 1.000 euro werden gewonnen door Thorsten Joye uit Menen en Nicolas Ledoux, een gewezen Menenaar uit Lichtervelde. De waardebon van 1.500 euro was voor Melissa Degryse uit Aalbeke.

De hoofdprijs, een Citroën CT van de garage Vanhulle, tot slot ging naar Patrick Casteele uit de Slekkestraat in Marke. De winnaars van de kleinste waardebonnen zullen eerstdaags de bon in hun brievenbus ontvangen. Na afloop werd nog geposeerd voor de foto en werd de actie besloten met een natje en een droogje. (WO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier