Koppel uit Lendelede neemt Panos in Ring Shopping over

We herkennen Sarah, Cynthia, zoon Bram Neyt en de vertrekkende Luc Neyt samen met shoppingmanager Bruno Devriese. © GF
Redactie KW

Na 35 jaar laat Luc Neyt zijn broodjeszaak over aan de huidige uitbaters van de Panos in Roeselare. “Dit is voor mij de perfecte afsluiter”, glimlacht Luc.

“Ik ben mijn zaak gestart in de gloriejaren van Ring Shopping. Het feit dat er nu een nieuwe wind waait en dat er veel nieuwe winkels openen, is voor mij de perfecte afsluiter. Graag wil ik de verkoopsters bedanken die de afgelopen jaren de revue gepasseerd zijn én natuurlijk ook mijn klanten aan wie ik alles te danken heb”, zegt Luc Neyt. Hij neemt na 35 jaar afscheid van zijn Panos en Ring Shopping Kortrijk Noord.

“De laatste jaren runde ik Panos samen met mijn zoon Bram. Hij zag het evenwel niet zitten om de verantwoordelijkheid van de winkel op zich te nemen, vandaar ons besluit om de zaak over te laten”, vertelt Luc. “Uiteraard wil ik Bram en mijn dochter Lore bedanken voor de onvoorwaardelijke hulp al die jaren.”

Bjorn Bouchaert en Lies Seynhaeve, een jong koppel uit Lendelede neemt vanaf 1 december de broodjeszaak over. “Zij zullen de boel uitstekend draaiende houden, daar heb ik alle vertrouwen in”, besluit Luc.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier