Klanten kunnen winnaars van 5 Horeca Awards in Roeselare zelf mee bepalen

© Stefaan Beel
Redactie KW

De tweede editie van de Horeca Awards op woensdag 15 november belooft opnieuw een leuke bedoening te worden. Er worden vijf Horeca Awards uitgereikt tijdens een spetterend feest.

De organisatoren hopen dan ook dat de 250 tickets snel aan de man zullen gebracht zijn.

De VIP lounge van KSV Roeselare wordt op 15 november opnieuw de ‘place to be’ voor al wie de Roeselaarse horeca een warm hart toedraagt. Er wordt een feestelijk driegangendiner geserveerd onder leiding van het team van Le Nord in samenwerking met veel andere horecamensen. Daarna volgt de bekendmaking van de winnaars van de vijf categorieën van de Horeca Awards: Beste café, Beste hotel/B&B, Beste restaurant, Beste brasserie en Beste frituur. Na de uitreiking volgt nog topanimatie met optredens van artiesten.

Voor deze tweede editie werd de procedure vernieuwd. Elke Roeselarenaar wordt vanaf de start betrokken bij de voordracht van de Horeca Awards 2017. Niet alleen horecazaken zelf, maar ook de klanten kunnen een kandidatuur indienen voor de beoordeling door de jury. Kandidaten kunnen zich kandidaat stellen op de facebookpagina van de Horeca Awards Roeselare: www.facebook.com/Horeca.Award.Roeselare via het kandidatuurstellingsformulier. Dit kan tot en met maandag 2 oktober. Dan kiest het comité per categorie een top vijf met uitzondering van de categorie Beste hotel/B&B waar slechts drie kandidaten weerhouden worden. Van 15 oktober tot 10 november kan er per categorie één keer gestemd worden. Op de feestavond zelf kunnen alle aanwezigen nog een extra stem per categorie uitbrengen. De facebookstemmen en de stemmen van de avond zelf tellen mee voor 50% van de stemmen.

(PS – Foto SB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier