Kinderen zoeken ‘golden ticket’ voor bezoek aan chocoladefabriek in Brugge

Redactie KW

Groot feest op het Simon Stevinplein in Brugge maandagmiddag, want chocolatier Dominique Persoone (48) opende precies een kwarteeuw geleden The Chocolate Line op het plein.

Tientallen kinderen gingen een levensgrote pinata te lijf op zoek naar een waardebon of ‘golden ticket’ voor een bezoekje aan de chocoladefabriek.

Het slechte weer dreigde even roet in het eten te gooien van de immer sympathieke chocolatier uit Brugge. Even voor 14 uur kwam de zon uiteindelijk toch piepen boven het Simon Stevinplein. “Eerlijk? Ik heb wel wat stress gehad met de regen, ja”, lacht Dominique Persoone de tanden bloot.

Om 14.30 uur was het zover en liet Persoone de levensgrote pinata naar buiten. In een mum van tijd trokken de tientallen aanwezigen – vooral kinderen – aan de touwtjes, waarna er cadeautjes naar beneden vielen. Enkele gelukkigen hadden een ‘golden ticket’ te pakken, die recht heeft op een bezoekje aan de chocoladefabriek van Persoone. Andere geschenken waren waardebonnen en gratis pralines die aan alle aanwezigen ter plaatse werden uitgedeeld. Persoone zelf had ondertussen de handen vol om met iedereen op de foto te gaan. “Dit is wel leuk. Ik wil iedereen bedanken voor hun komst”, aldus de chocolatier.

(MM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier