Jubileumeditie Jaarbeurs mét nieuwe reisbeurs in Roeselare

Het Jaarbeurscomité is opnieuw klaar voor een nieuwe editie. © Stefaan Beel
Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Van woensdag 1 tot en met zondag 12 november is er de 65ste editie van de Jaarbeurs. De laatste drie dagen met ‘Reis rond de wereld’, een reisbeurs binnen de Jaarbeurs.

De Jaarbeurs is aan haar 65ste editie toe. “Expo Roeselare is daarbij opnieuw de plaats bij uitstek”, vertelt Jaarbeursvoorzitter Stijn Couvreur. “Zo’n 200 deelnemers stellen opnieuw hun laatste nieuwigheden tentoon aan duizenden bezoekers, waarbij de nadruk ligt op variatie en kwaliteit. Dit jaar hebben we meer standen uit de bouw- en interieurwereld.”

“Heel wat van de exposanten zijn al jaren aanwezig, maar dankzij enkele nieuwe standhouders zorgen we ervoor dat het ook voor de vaste bezoeker interessant blijft”, aldus Stijn. “Het zijn mensen die dagdagelijks al hun energie en hun inzet wijden aan service en kwaliteit ten bate van de klant. Een tevreden klant blijft en komt terug. De Jaarbeurs is ook een verkoopbeurs, daar ligt het succes.”

Nieuw is ‘Reis rond de wereld’, een reisbeurs op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 november. “Zie het als een herstart van onze beurs Vakantie & Vrije Tijd, maar dan vooral toegespitst op vakantie. In de Conferentiezaal ontdek je heel wat reistips. In feite krijg je de laatste drie dagen twee beurzen voor de prijs van één.”

Daarnaast zijn er heel wat vaste extra’s zoals bijvoorbeeld de verkiezing van Mannequin en Fotomodel, dit jaar op zaterdag 4 nvoember.

Alle info: www.jaarbeursroeselare.be.

(TD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier