Rubriek Economie

Jong keukentalent in De Witte Merel in Roeselare

29/06/14 om 21:53 - Bijgewerkt om 21:53

Bron: Kw

De Witte Merel heropent straks de deuren en daar zullen de 21-jarige Jolien Olivier en de 26-jarige Sam Swaenepoel hun beste beentje voorzetten.

De 26-jarige Sam Swaenepoel (Roeselare 12/10/1987) groeide op in Hooglede en liep er ook lagere school. Na een jaar VMS trok Sam naar Ter Groene Poorte waar hij na zijn studies een zevende specialisatiejaar Fijnkeuken en Wereldkeuken volgde en een zevende specialisatiejaar Patisserie. Na werkervaringen in St. Christophe in Kortrijk en Ma Passion in Roeselare kon Sam beginnen in tweesterrenzaak Saint-Nicolas in Elverdinge waar hij vier jaar heeft gewerkt. Vanaf 4 juli staat hij samen met zijn vriendin en collega-...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee