JCI Kortrijk palmt voormalig politiecommissariaat op Overleie in

JCI Kortrijk vindt in het oude politiecommissariaat een tijdelijk onderkomen. © GF
Redactie KW

Om haar vijftigste verjaardag extra in de kijker te zetten, verhuist JCI Kortrijk voor een jaar naar het oude politiecommissariaat.

De Kortrijkse afdeling van Junior Chamber International, kortweg JCI, brengt jonge ondernemende mensen uit de regio met elkaar in contact. “Ter ere van ons lustrumjaar organiseren we tal van activiteiten. Opgesplits in drie thema’s – business, warmte en fun – willen we een toegevoegde waarde bieden aan de buurt en de zakelijke contacten met de bedrijven uit de regio versterken”, vertelt voorzitter Maxime Debusschere.

Om de vijftigste verjaardag extra te benadrukken, ging JCI Kortrijk op zoek naar een uniek en tijdelijk onderkomen. “Door een goede samenwerking met stad Kortrijk werd uiteindelijk het oude politiecommissariaat op Overleie gekozen. We gaan in samenwerking met enkele partners het pand ferm opfrissen om er onze activiteiten onder te brengen”, zegt Maxime nog.

Eind september wordt op de openingsreceptie het programma voor het volledige werkjaar van JCI gelanceerd. Meer informatie over die activiteiten en de werking van JCI Kortrijk via hun Facebookpagina.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier