Jaarbeurs Roeselare klaar voor dertien dagen topverkoop

De Jaarbeurs werd deze avond officieel geopend. © Foto JB
Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Van dinsdag 1 tot en met zondag 13 november is er de 64ste editie van de Roeselaarse Jaarbeurs in de Expo Hallen. Maandagavond al was er de officiële opening.

De 64ste editie van de Jaarbeurs werd aan de vooravond van Allerheiligen officieel geopend door voorzitter Stijn Couvreur en Steve Ronse, voorzitter van Unizo West-Vlaanderen. “Een van de troeven van de Jaarbeurs is het direct contact tussen de standhouder en de consument, die dankzij de vakkennis van de exposant verder geholpen wordt. Iets wat je niet hebt op de computer. De Jaarbeurs is in feite de tegenbeweging voor het vele online shoppen”, aldus Stijn Couvreur. “Bovendien kunnen we jaar na jaar uitstekende verkoopcijfers voorleggen en dat maakt het verschil”

“Deze editie is de laatste met een volledige parking ter onzer beschikking. Binnenkort beginnen de werken voor het nieuwe zwembad op site Schiervelde. Tijdens de werken zal dat wellicht voor wat praktische problemen zorgen, maar normaal zou er geen parkeerprobleem mogen optreden. Op de REO Veiling is er plaats voor 317 wagens, op wandelafstand, en dat zou heel wat moeten compenseren.”

De Jaarbeurs vindt plaats van dinsdag 1 tot en met zondag 13 november in Expo Roeselare. Verspreid over 10.000 vierkante meter heb je er meer dan 200 exposanten. Bijna iedere dag kun je er ook genieten van een kookdemonstratie. Op vrijdag 4 en zaterdag 12 november heb je de seniorenvoordeeldagen. Op 10 november is er nocturne, dan is de beurs tot 22 uur open.

Alle info via www.jaarbeursroeselare.be. (TD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier