Inni Group Heule neemt PurePrint Oostkamp over, deel personeel moet verhuizen

Redactie KW

Met de overname zouden geen jobs sneuvelen. Zes werknemers zullen vanaf begin oktober wel in Heule moeten werken in plaats van hun huidige werkplek in Oostkamp.

Drukkerijgroep Inni uit Heule bij Kortrijk neemt de drukactiviteiten van de Group Van Damme uit Oostkamp, bekend onder de naam Pure Print, over.

De overname volgt amper twee jaar nadat Continuga uit Heule al fusioneerde met Strobbe uit Izegem. Ook toen verhuisden alle 45 personeelsleden van Strobbe naar Heule. Sindsdien gaat de groep onder de naam Inni Group door het leven. Het telt zo’n 135 personeelsleden.

Pure Print omhelst slechts één deel van de volledige Group Van Damme. Het focust op kwalitatief (boek-)drukwerk, een nichemarkt. Ook bij de fusie met Strobbe was een nichemarkt, namelijk die van de tickets en de kalenders, het objectief.

De Inni Group benadrukt dat de overname niet is ingegeven door een besparings- en rationaliseringsreflex maar door de zoektocht naar meerwaarde bovenop de activiteiten die op vandaag al werden ontplooid.

Vanaf 3 oktober verhuizen de drukactiviteiten van PurePrint naar INNI group in Heule, op het industriepark Kortrijk Noord. De andere activiteiten van de Group Van Damme zijn niet inbegrepen in de overname en blijven gewoon in Oostkamp.

(LSi)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier