Rubriek Economie

Immoscoop breidt uit met West-Vlaamse vastgoedsite

29/06/17 om 19:42 - Bijgewerkt om 20:15

Immoscoop breidt zijn activiteiten uit tot in West-Vlaanderen. Donderdag stelde de coöperatie van vastgoedmakelaars haar online portaal voor in het West-Vlaamse Oostkamp. Doel is om een helder platform te bieden voor makelaars en potentiële kopers en huurders.

Immoscoop breidt uit met West-Vlaamse vastgoedsite

Vastgoedmakelaars tijdens de voorstelling van het nieuwe portaal © Immoscoop

"De potentiële koper(s) en huurder(s) zijn vragende partij om een eenvoudige, duidelijke en volledige website te hebben waar het vastgoedaanbod te consulteren is. Zonder storende bannering en pop-ups." Dat is het uitgangspunt van Immoscoop. Het bundelt in heel Vlaanderen vastgoedmakelaars om samen een transparant, overzichtelijk platform aan te bieden, dat tevens gemakkelijk te gebruiken is voor particulieren.

Immoscoop merkt dat er ook vraag komt vanuit West-Vlaanderen om zo'n portaal op te richten zodat particulieren en potentiële kopers en huurders terecht kunnen op één adres. "Het coöperatief initiatief krijgt nu vervolg in West-Vlaanderen. De coöperatieve omvat nu over heel Vlaanderen een 450-tal aangesloten kantoren. In West-Vlaanderen hebben zich nu een achttiental makelaars reeds aangesloten, dit op nog maar een maand tijd. Ook zij zullen dit initiatief ten volle dragen en steunen", aldus Wim Peleman, woordvoerder van Immoscoop.

Exclusief

Het vernieuwende is dat nieuwe panden niet langer op verschillende portaalwebsites zullen staan. "De betrokken makelaars zijn van consensus en geven aan dat op immoscoop.be altijd het nieuwste vastgoed exclusief te vinden moet zijn, dit de eerste maand. Dat wil zeggen dat de panden voor de eerste dertig dagen enkel en alleen eerst op immoscoop.be zullen staan, maar ook op de eigen website. Alle andere portalen zullen dus niet meer de laatste nieuwe panden hebben", aldus Peleman.

(Belga)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!