Iconische kersttruck komt woensdag naar Kortrijk

Redactie KW

Wie kent hem niet: de knalrode vrachtwagen van Coca-Cola die elk jaar de kerstcampagne van het frisdrankmerk kleurt? Komende woensdag 13 december houdt de kersttruck halt in Kortrijk op haar ronde door België. Tussen 12 en 20 uur kan je je dankjewel-boodschap kracht bij zetten en laten projecteren.

De kersttruck is ook dit jaar dé eyecatcher van de kerstcampagne van Coca-Cola. Die campagne loopt nog tot 31 december loopt en draait rond dankbaarheid. “Coca-Cola roept iedereen op om, in plaats van veel cadeaus te geven, oprecht je dankbaarheid uit te drukken tegenover iemand die je lief is”, klinkt het bij Céline Van den Rijn, marketingdirecteur van Coca-Cola België. “En dat kun je bijvoorbeeld doen door je dankjewel-boodschap gigantisch groot te laten projecteren op de kersttruck.

Nog tot zondag 31 december toert de Coca-Cola kerstruck door België. “Hij houdt maar liefst dertig keer halt in ons land en nu woensdag 13 december is Kortrijk aan de beurt. De truck zal stoppen aan winkelcentrum K in Kortrijk en zal daar van 12 tot 20 uur aanwezig zijn. Wie een bezoekje brengt aan de kersttruck kan er zijn of haar dankjewel-boodschap doorgeven en laten verschijnen op de zijkant van de truck, op een gigantisch led-scherm. Bovendien kun je in de truck natuurlijk ook de hand schudden van de kerstman en een gepersonaliseerd kerstcadeau ontwerpen.”

“Wie er niet in slaagt om een kijkje te nemen in de Coca-Cola-kersttruck, kan op onze website zijn of haar dankjewel laten omtoveren tot een magisch kerstfilmpje”, aldus Céline nog. “Op die manier geven we iedereen de kans om groots uit te pakken met zijn kerstboodschap én doen we het hele land stralen. Want door een dankjewel te delen, geef je anderen energie en verspreid je mee het positieve kerstgevoel.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier