House of Talents uit Kortrijk alweer op overnamepad

Redactie KW

De Kortrijkse dienstengroep House of Talents heeft het Antwerpse interimkantoor BTS Food (Zwijndrecht) overgenomen voor een niet nader bepaald bedrag.

BTS Food werd opgericht in 2003 en is als enige in België een specialist in het aanbieden van interim-slagers op basis van één dag of één week tot zes maanden. BTS is actief in Vlaanderen, Brussel en Wallonië.

Het beroep van beenhouwer is een knelpuntberoep en zowel de klassieke vleessector als de beenhouwerijen kampen vaak met een tekort aan geschoolde mensen. Er zijn meerdere redenen voor die schaarste: gebrek aan opleiding enerzijds en zogenaamd slechte werkomstandigheden anderzijds. BTS Food biedt de markt een permanente wervingsreserve aan van om en bij de 250 gediplomeerde slagers.

Exponentieel groeien

House of Talents neemt alle werknemers van BTS Food over. De operationele leiding van BTS blijft in handen van de huidige general manager Natasja Braem.

Door deze overname zal de omzet van House of Talents exponentieel groeien, van 9,5 miljoen euro nu naar 17 miljoen euro. House of Talents, opgericht in 2008 door Steve Rousseau, bevestigt met deze overname zijn reputatie als sterke groeier. Op zes jaar tijd werden in verschillende deeldomeinen van de arbeidsmarkt overnames gerealiseerd.

De dienstengroep House of Talents, met standplaats in Kortrijk maar met een actieradius over heel Vlaanderen, telt zes verschillende bedrijven: Sales Talents, Financial Talents, Care Talents, HR Talents, Executive Talents en nu ook BTS Food. In verschillende domeinen van de arbeidsmarkt worden, al dan niet op interim-basis, mensen aan werk geholpen. Het gaat bijna onveranderd om knelpuntberoepen.

(Karel Cambien)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier