House of Talents neemt outsourcingsbedrijf voor technische profielen over

© Archief
Redactie KW

Het Kortrijkse House of Talents heeft vrijdag de overname van het toonaangevende staffingbedrijf in outsourcing van technische profielen, Chaintec Group afgerond. “Op die manier bevestigen we onze ambitie om te blijven groeien en maken we onze intrede binnen de technische industrie”, zegt CEO Steve Rousseau.

Sinds de oprichting in 2004 is Chaintec Group, bestaande uit Chaintec en Engipro, een vooraanstaande, snelgroeiende partij m.b.t. de outsourcing van technische profielen. “Chaintec biedt ervaren technische specialisten A1 en A2 aan (techniekers en werkvoorbereiders) voor onderhoud en herstellingen van machines en installaties in tal van kleine en grote bedrijven”, zegt House of Talents CEO Steve Rousseau.

“Onze klanten vind je in alle sectoren: voeding, chemie, luchtbehandeling, bouw,… Vandaag telt Chaintec Group 175 medewerkers. We bieden onze consultants op continue basis uitdagende projecten bij klanten”, aldus Mario Delemarre, zaakvoerder van Chaintec Group.

Evenwicht tussen groei en acquisitie

House of Talent, is trots op deze uitbreiding van de groep. “Chaintec Group is een ambitieuze onderneming met de nadruk op kwaliteit en klantgerichtheid”, aldus de CEO nog. “De markt van outsourcing van technische profielen trekt al jaren sterk aan. Dit was tot nu nog een lacune in de services van House of Talents.”

Chaintec Group is reeds de tweede overname sinds de participatie van Sofindev in House of Talents van december 2016. “Deze overname sluit perfect aan bij de strategie om een gezond evenwicht te bereiken tussen organische groei en een actieve acquisitiepolitiek.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier