Hotel Andromeda in Oostende wint award voor beste hotel aan de Belgische kust

Xavier Vercaemst. © (Foto MF)
Redactie KW

C-Hotels Andromeda is verkozen tot beste hotel aan de Belgische kust.

Het hotel is sinds 2014 in handen van de investeringsgroep Depoorter, Vercaemst & Steenoven en wordt uitgebaat onder de vlag van C-Hotels. Andromeda heeft op korte tijd een grondige renovatie ondergaan. “Het harde werk en de investeringen werpen nu duidelijk hun vruchten af doordat we als beste hotel van Oostende en de Belgische kust werden uitgeroepen”, klinkt het bij Xavier Vercaemst.

C-Hotels is ook nog eigenaar van hotel Burlington in Oostende, Excelsior in Middelkerke en Helios in Blankenberge. Sinds de overname investeerde de groep al vier miljoen euro in Andromeda. “Een nieuwe ontbijtzaal, zeven gerenoveerde vergaderzalen met een capaciteit van 250 genodigden, een vernieuwde fitnesszaal, receptie, C-Bar en The Living Room als nieuwe gezellige plek op de locatie van de voormalige brasserie, leidden sindsdien tot een metamorfose van het hotel” aldus Xavier.

Investeringen werpen vruchten af

De veranderingen worden samen met de vernieuwde kamers geapprecieerd door de gasten. Andromeda werd door HotelSpecials uitgeroepen tot beste hotel aan de Belgische kust. ‘Het harde werk en de investeringen werpen hun vruchten af. Deze prijs is bijzonder omdat hij gebaseerd is op quoteringen van de gasten. Alleen wie geboekt had, kon een beoordeling geven”, klinkt het.

“Blijkbaar waren de gasten tevreden. Die erkenning doet deugd. Het is leuk om in zo’n korte tijd al resultaten te boeken”, geeft de hotelier mee.

Alle 108 kamers vernieuwd

De vernieuwingsgolf in het hotel loopt intussen gewoon verder. “We zijn de laatste kamers aan het renoveren. Eind dit jaar zullen ze alle 108 vernieuwd zijn. De komende jaren wil Hotel Andromeda ook uitbreiden. Het zwembad, de sauna’s en de jacuzzi’s blijven uiteraard bestaan, maar de behandelingsruimtes van de Thalassa zullen uitgebroken worden. Daar zullen we twaalf extra kamers realiseren. We merken dat de vraag vandaag nog altijd groter is dan het aanbod”, aldus de uitbater.

(MF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier