Hilarische battles en tal van hunks op 4 juni in Roeselare

Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Op zaterdag 4 juni is Roeselare een van de steden waar The Flair Games neerstrijken. Een hele dag in het teken van en voor de vrouwen.

The Flair Games is een initiatief van het gelijknamige damesmagazine en trekt voor het eerst langs vijf Vlaamse steden. Roeselare is daarbij de laatste halte. Op zaterdag 4 juni palmen ze het Noordhof in voor een dag vol spannende battles waarbij de dames het tegen elkaar kunnen opnemen. “Vriendinnenteams nemen het tegen elkaar op in hilarische battles”, vertelt Evita Bellings van het vrouwenbald. “Dat kan gaan van een mannequin stylen, een behendigheidsparcours of het vervangen van een band…”

“De dames zijn dus baas, maar ook de mannen zijn meer dan welkom om te kijken en natuurlijk om te supporteren. In de loop van de dag zijn er heel wat toffe prijzen te winnen. We hebben ook een chillzone waar je bediend wordt door enkel maar hunks. Van 18 tot 20 uur is er nog een afterparty, het perfecte slot van de dag. We hebben ook een BV-hunk die van de partij is, niemand minder dan danser, musicalster en zanger Giovanni Kemper.”

Inschrijven kan via de website van het magazine.

(TD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier