Heule is met Segaert een tandartspraktijk rijker

Eline Segaert opende een nieuwe praktijk als tandarts. (Foto CH)
Redactie KW

Eline Segaert (26) is de nieuwe tandarts met een splinternieuwe praktijk in de Zeger van Heulestraat 5. Na haar middelbare studies aan Spes Nostra in trok ze naar de KU Leuven. In 2015 studeerde ze af als algemeen tandarts.

Eline liep een jaar stage en werkte twee jaar als zelfstandig tandarts in een multidisciplinaire groepspraktijk in Lendelede. Dit jaar besloot Eline zich in Heule te vestigen. Een logische keuze. “Mijn roots liggen in Heule-Watermolen en ik wou graag terug in Heule wonen. Bij toeval stopten twee Heulse tandartsen hun praktijk. Dit was de ideale gelegenheid om mij in Heule te vestigen. In het centrum stond al geruime tijd een groot pand te koop. Samen met mijn vriend Davy Vandenberghe (38) bezocht ik het pand. We hebben onmiddellijk beslist van hier te komen wonen en er de tandartspraktijk te runnen.”

De praktijk is open van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 19 uur. Op dinsdag tot 13 uur. Gesloten in het weekend en op feestdagen. “Ik hoop dat mijn vroegere klanten en veel nieuwe klanten de weg naar mijn praktijk vinden”, besluit Eline Segaert. (CH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier