Groepsaankoop zonnepanelen in West-Vlaanderen blijkt groot succes

Redactie KW

Afgelopen maand startte Wijkiezen.be een groepsaankoop zonnepanelen in West-Vlaanderen onder de naam West-Vlaanderen kiest Zonne-energie.

In West-Vlaanderen zagen bijna 5.000 inwoners in dat deze groepsaankoop een slimme manier is om voordeliger zonnepanelen aan te kopen.

Bovendien wordt hen het vele uitzoekwerk uit handen genomen. Het scherpste bod van de veiling op 29 oktober lag gemiddeld 24% onder de gangbare prijzen op de markt. Omdat het aantal inschrijvingen zo hoog oploopt, zijn er twee gekwalificeerde leveranciers tot winnaar uit te roepen: Enfinity uit Waregem en Gutami Solar Projects uit Beringen; die laatste werkt voor deze gelegenheid samen met het Kortrijkse Degelek en het Brugse Ecomatix.

Beide leveranciers zullen met dezelfde voorwaarden, garanties en prijzen werken en vanaf 16 november een zeer concreet en gedetailleerd persoonlijk voorstel uitwerken voor elke deelnemer. Dit voorstel bevat alle productspecificaties van het aangeboden zonnepanelensysteem en de bijhorende informatie over onder andere de garanties. In het voorstel wordt in detail berekend wat de deelnemers investeren en verdienen. Deelnemers hebben tot en met 18 december de tijd om het persoonlijk voorstel te accepteren.

(MDW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier