Rubriek Economie

Gooit vrieskou roet in het eten voor culinaire delicatesse?

01/03/18 om 09:09 - Bijgewerkt om 09:08

Stefaan Couttenye, uitbater van restaurant 't Hommelhof in Watou, serveert al 34 jaar hopscheuten. "Het is de eerste keer dat ik niet zeker ben over mijn levering hopscheuten voor dit weekend."

"Er komen nochtans tientallen mensen van over heel het land naar mijn zaak, speciaal om de hopscheuten te proeven", aldus Couttenye. "Ik hoop dat ik niet te veel mensen moet teleurstellen, maar ze moeten ook begrijpen dat dit een natuurlijk product is. Als de grond bevroren is, kan er niet geoogst worden."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!