Rubriek Economie

Goddeeris in Roeselare legt werknemers het meest in de watten

13/06/17 om 17:45 - Bijgewerkt om 17:53

De Roeselaarse firma Goddeeris pakte op de 'Dag van de medewerker' uit met het leukste initiatief in Vlaanderen volgens Unizo. Die inzet werd nu nog eens extra beloond met een klein feestje en lekkers van een foodtruck.

Goddeeris in Roeselare legt werknemers het meest in de watten

Het personeel werd nog eens extra in de watten gelegd. (Foto SB) © STEFAAN BEEL

Op de derde donderdag van april staat er secretaressedag op het programma. Unizo viert dan de 'Dag van de medewerker', voor alle personeelsleden. "Omdat waardering en respect voor personeelsleden wonderen doen", aldus Frederik Serruys, provinciaal directeur van Unizo West-Vlaanderen;

"Dit jaar hebben we ook een wedstrijd gelanceerd om positieve en inspirerende acties van werkgevers onder de aandacht te brengen. Uit de vele acties hebben we vervolgens naar het leukste initiatief gekeken. Uiteindelijk kwam Goddeeris uit Roeselare daar als winnaar naar voor. Zij hadden de leukste actie van allemaal."

"Lindsay en Miriam kwamen naar mij toe met de vraag of we niets konden doen", vertelt zaakvoerder Jan Goddeeris. "Ik was er meteen voor te vinden. We hadden eerst een smakelijk ontbijt. Tijdens de dag werden de werknemers op de verschillende werven bezocht waar ze een gepersonaliseerde trofee ontvingen, op die trofee stond een van hun unieke kwaliteiten of talenten vermeld. De dag werd afgesloten met een zonnige barbecue voor de werknemers en hun gezin."

Als beloning kregen ze een extraatje: een drink én een foodtruck om de werkdag af te sluiten. "We werken met in totaal 54 mensen, waarbij elf verschillende nationaliteiten waarbij iedereen gelijk is en aanvaard wordt, dat vind ik erg belangrijk", stelt Jan.

Goddeeris is de combinatie van twee aparte industriële business units met enerzijds Gebroeders Goddeeris (sanitair) en anderzijds Goddeeris Industrial Piping, waarbij ze buizen in alle maten en gewichten maken.

(TD)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!