Gitarist van Steak Number Eight en Britse vriendin gaan café runnen

Foto CR
Redactie KW

Café Polka in Wevelgem heeft nieuwe uitbaters. Cis Deman, gitarist bij Steak Number Eight, gaat de zaak runnen, samen met zijn vriendin Kim Wright.

Het blijft sowieso De Polka van vroeger. We willen de klanten graag terugzien, we gaan voor dezelfde muziekstijl, dezelfde vriendelijkheid, maar ergens willen we het café ook iets van onszelf meegeven”, zeggen Kim Wright en Cis Deman, die de nieuwe uitbaters van Café Avenue De Polka in de Menenstraat in Wevelgem zijn.

Kim en Cis waren niet per se op zoek naar een café, maar De Polka vonden ze een ongelooflijke opportuniteit. Cis kende het café en was er al negen jaar klant. “Ik ben gitarist bij Steak Number Eight, Brent Vanneste is de zoon van de vorige uitbater Bart… In het begin hadden we hier zelfs ons repetitielokaal. Na de repetities op vrijdag kwamen we hier sowieso een pint pakken.”

Kim zegt dat De Polka meteen haar favoriete café in Vlaanderen was. “Het was te goed om te laten liggen. Ik had een mooie job in Engeland, maar uiteindelijk leef je maar één keer”, zegt de vriendin van Cis, die haar liefde leren kennen toen hij met SN8 in haar buurt ging optreden.

(Lien)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode De Leie