GEOxyz in de prijzen als ‘figuur van het jaar’ in Zwevegem

Redactie KW

De verkiezing van de ‘Figuur van het jaar’ is een initiatief van het Willemsfonds die hiermee een persoon of vereniging huldigt, die Zwevegem het afgelopen jaar in de kijker bracht.

De winnaar werd GEOxyz, vertegenwoodigd door zaakvoerder Patrick Reyntjens. Patrick werd vorig met zijn bedrijf de ‘West-Vlaamse Jonge Ondernemer 2015’.

Het bedrijf is gespecialiseerd in hydrografische surveys, geografische en geotechnische onderzoeken en het leveren van algemene support aan de offshore energy bedrijven. In mensentaal kun je dus zeggen: landmeter op het water.

Gouverneur Carl Decaluwé noemde het bedrijf een typisch West-Vlaams voorbeeld, dat zich met succes wist in te werken in een nichemarkt. Hij zei dat het bedrijf nog een mooie toekomst te wachten staat.

Ook burgemeester Doutreluingne zei gelukkig te zijn met de keuze van het Willemsfonds en de pers. “Ik ben blij dat men ook eens aan de ondernemende bedrijven gedacht heeft bij het toekennen van de titel. Dergelijke bedrijven verdienen het zeker om in het daglicht geplaatst te worden.”.

(GVH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier