Geen grote massa, maar wel veel volk in de winkels tijdens de Winkelnacht in Roeselare

Foto SB © Stefaan Beel
Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Door het wisselvallig weer bleef de grote massa weg van de Winkelnacht in Roeselare. Zij die er waren, sloegen wel aan het shoppen.

Het bleef dan wel droog tijdens de Winkelnacht zelf, maar de gure wind en de koude temperaturen zorgden ervoor dat de gebruikelijke overrompeling tijdens het shoppingevenement in Roeselare achterwege bleef. Niet dat de straten leeg waren. Er heerste een gezellige drukte en de winkels deden al bij al goede zaken, maar koppen lopen zat er deze keer niet in.

Op verschillende plaatsen in de stad stonden er bandjes te spelen, helaas zonder veel aandacht. Die was er wel voor de oldtimers op de Grote Markt en de retro motorfietsen in de Noordstraat. In de centrumstraten was er ook nog heel wat retro animatie, het thema voor deze Winkelnacht, en een modeshow.

Voor het vuurwerk met lasershow was er toch nog heel wat volk naar het Stationsplein afgezakt. Ondertussen was de Rodenbach Stadskroegentocht ook al aan de gang. Dit jaar mat twaalf deelnemende horecazaken en, in de warmte binnen, met veel sfeer.

(TD)

Foto SB
Foto SB© Stefaan Beel

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier