Frituur Natuur opent deuren

Julie Meaux en Mike Huyse openen woensdag 18 juli Frituur Natuur. (Foto EDB)
Redactie KW

Op woensdag 18 juli openen Mike Huyse (34) en Julie Meaux (33) de deuren van hun Frituur Natuur in Marke. Mike Huyse en Julie Meaux wonen samen met hun dochtertje Felien (5) in Marke.

Ze stopten eind juni met ‘t Gullegems Frietje in Gullegem. Ze namen de frituur in Marke over en maakten er ‘Frituur Natuur’ van. Het hele interieur, de buitenkant en het terras van de frituur aan de parking in de Kleine Pontestraat 5 kregen een opfrissingsbeurt. Al het personeel van ‘t Gullegems Frietje komt mee naar Marke. Het koppel is nog op zoek naar extra personeel.

In Frituur Natuur zijn er 80 zitplaatsen binnen en 20 op het terras vooraan, dat dicht bij het speelpleintje ligt. Het aanbod varieert van gewone frietjes met frikandel tot een uitgebreid gamma warme gerechten. Alles wordt vers bereid, zelfs brochettes en kaaskroketten. Later willen Mike en Julie het aanbod nog uitbreiden.

De frituur is van woensdag tot maandag open van 11.30 uur tot 14.30 uur en van 17.30 tot 22 uur, en op vrijdag tot 23 uur. (EDB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier