Frank en Els in de bloemetjes dankzij proper gepresenteerde groenten en fruit

Redactie KW

Groenten en Fruit Frank en Els in Oostende is de winnaar van de prestigieuze prijs ‘Groentevakman van West-Vlaanderen’ in de categorie groentespeciaalzaken.


Volgens de jury heeft de winkel de mooiste groenterayon van de provincie. Tijdens de wedstrijd ‘Groentevakman 2014’, werden de deelnemende winkels bezocht door de leden van de geheime vakjury. De Groentevakman 2014 is een gezamenlijk initiatief van Flandria, Boerenbond, All Day Long en Buurtsuper.be.

Goede voorbeelden belonen

Groentetelers steken al hun energie in het afleveren van topproducten, de presentatie in het winkelrek moet dan ook navenant zijn. Verse producten, aandacht voor bewaaromstandigheden en een mooie presentatie met een duidelijke vermelding van prijs en herkomst zijn daarbij belangrijk. Met deze wedstrijd willen de initiatiefnemers van de wedstrijd dan ook de goede voorbeelden belonen. Daarom reiken ze voor het tweede jaar op rij de titel van ‘Groentevakman’ uit. Dit jaar konden ook de groentespeciaalzaken voor het eerst meedingen naar deze titel.

Frank en Els baten de winnende winkel al 13 jaar samen uit. Door een gevarieerd groenten- en fruitgamma streven ze naar een vers en kwaliteitsvol aanbod met een persoonlijk advies. Een delegatie tuinders van de Boerenbond en Hendrik Vandamme van de Landbouwkamer van West-Vlaanderen, overhandigden de prijs aan Frank en Els. Burgemeester Jean Vandecasteele kwam de laureaten feliciteren.

(FRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier