Food truck festival Barrio Cantina komt naar Brugge en Oostende

Redactie KW

Onder de noemer Barrio Cantina zullen dertig rollende keukens exotische gerechten serveren in het Koning Alberpark in Brugge en het Leopoldpark in Oostende.

Polé Polé Beach is dood, leve Barrio Cantina ! De organisatoren van het strandfestival gooien het over een andere boeg en spelen in op de hype van rollende keukens en exotische gerechten. “In Amsterdam wordt er al zeven jaar met groot succes een festival van rollende keukens op touw gezet”, zegt Tim Van Den Heuvel van Polé Polé. “Vorig jaar hebben wij deze formule voor het eerst in Gent en in Antwerpen uitgetest, komende zomer trekt onze culinaire karavaan ook naar Oostende (30 april t/m 3 mei) en Brugge (4 t/m 7 juni).”

“Barrio Cantina is een food truck festival, dat ingericht is als een gezellige markt, waar in leuk aangeklede campers en bestelwagens exotische gerechten – street food – bereid en verkocht worden”, zegt evenementenschepen Annick Lambrecht, die verheugd is dat Brugge dit nieuw festival binnengerijfd heeft. “Barrio Cantina zal plaatsvinden in een fijn kader : het Koning Albertpark, dat aangekleed wordt met leuke bars en toffe zithoeken. Er is randanimatie door acrobaten en een zomerse soundtrack van diverse artiesten, marriachi’s en dj’s voorzien.”

(SVK)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, editie Brugsch Handelsblad