Rubriek Economie

Fijn nieuws: zondag en maandag halen we weer 23 graden

25/09/14 om 10:53 - Bijgewerkt om 10:53

Bron: Kw

De weersvoorspellingen voor de komende dagen doen opnieuw het beste vermoeden. Misschien dat barbecuetoestel toch nog niet definitief voor de winter opbergen?

Fijn nieuws: zondag en maandag halen we weer 23 graden


Vandaag blijft het droog en krijgen we flinke zonnige perioden. De matige westenwind krimpt later naar het zuidwesten. Het wordt maximaal 18 graden. Vanavond en vannacht zijn er eerst opklaringen, later neemt de bewolking toe over het noorden en midden van het land. Het kwik daalt vannacht tot 6 graden ten zuiden van Samber en Maas en tot 12 graden aan de kust.

Vrijdag blijft het vrijwel droog maar overwegend zwaarbewolkt. Vooral over de zuidoostelijke landshelft is er soms ook ruimte voor zon. Er staat een matige, aan zee een vrij krachtige zuidwestenwind. Later ruimt de wind naar het westen en neemt in sterkte af. De temperatuur schommelt tussen 16 graden in Hoog België en 19 graden elders.

Lekker zonnig weekend

Tijdens het weekend krijgen we aangenaam en droog nazomerweer met zon, afgewisseld door wolkenvelden. In de nacht en ochtend is er telkens wel kans op mist. De middagtemperatuur schommelt rond 20 graden maar zondag en maandag wordt het gemiddeld 23 graden.

Dinsdag verschijnt er meer bewolking en dan is er ook kans op wat regen.

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!