Femme Totale verwent de dames een weekend lang in Roeselare

Vrouwen worden verwend tijdens Femme Fatale, het eerste weekend van maart. (Foto SB) © STEFAAN BEEL
Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Tijdens het eerste weekend van maart staat alles in het teken van de vrouw in Roeselare. De winkels zijn open op zondag én stijlgoeroe Jani Kazaltzis komt langs met advies.

Op zaterdag 5 en zondag 6 maart staat alles in het teken van de vrouwen in Roeselare. Aanleiding is de internationale vrouwendag op dinsdag 8 maart. Daarbij zijn de winkels uitzonderlijk open op zondag van 14 tot 18 uur, maar er is veel meer dan dat. “Heel wat winkels hebben nu al speciale acties beloofd voor het vrouwelijk publiek”, vertelt Jo De Peuter, co-voorzitter van de vzw Centrum Roeselare.

“Op zaterdag krijgen we ook het bezoek van twee stijliconen. Lien Degol trekt de hele dag langs verschillende winkels en Jani Kazaltzis komt langs in het pand naast de Quick om daar aan 120 gelukkigen, een plaatsje is te winnen door te shoppen in Roeselare, een sessie ‘hoe creëer je een perfecte look’ te geven.”

Daarnaast is er de samenwerking met Femma en de provincie West-Vlaanderen, zij zullen op zondag de Noordstraat omtoveren tot de internationalevrouwenstraat. “Op maar liefst vijf locaties in de buurt van de straat voorzien we verrassende animaties, optredens, lezingen, kinderanimatie, enz. waarbij vrouwen in de aandacht komen te staan, net zoals bepaalde problematieken. Je kunt zowel in ARhus, de straat zelf, De Zondvloed, de voormalige Wibra en bij Vyncke – Daels terecht.”

(TD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier