Rubriek Economie

Familiehulp organiseert jobdates om ruim 200 vacatures in te vullen

20/10/16 om 08:52 - Bijgewerkt om 08:50

Thuiszorgorganisatie Familiehulp organiseert eind oktober jobdates in heel Vlaanderen en Brussel om haar vacatures in te vullen. De organisatie heeft op dit moment 235 vacante jobs.

Familiehulp organiseert jobdates om ruim 200 vacatures in te vullen

De organisatie is voortdurend op zoek naar nieuwe werknemers, maar ondervindt dat het soms moeilijk is om de vacatures in te vullen. Terwijl doken er de voorbije werken regelmatig berichten op van collectieve ontslagen, zoals bij Caterpillar, ING en Douwe Egberts. Vaak werden daarbij kortgeschoolde arbeidskrachten getroffen. De organisatie zegt net hen veel tewerkstellingskansen te kunnen bieden. Ook voor zij die kiezen voor een nieuwe wending aan hun carrière zijn er opportuniteiten.

Familiehulp organiseert daarom jobdates, waarbij gegadigden bij een hapje en drankje vrijblijvend kunnen kennis maken met de organisatie, mogelijke toekomstige collega's en de jobinhoud. De jobdates vinden plaats van maandag 24 tot vrijdag 28 oktober, telkens van 18.30 tot 20.30 uur in Aalst, Antwerpen, Brugge, Gent, Hasselt, Herentals, Kortrijk, Leuven, Liedekerke, Lokeren, Oudenaarde, Roeselare en Sint-Niklaas. Een volledig overzicht is te vinden op de website van Familiehulp.

De organisatie is naast 199 huishoudhulpen op zoek naar 25 verzorgende zorgkundigen en 11 administratief bedienden, ICT'ers en beleidsmedewerkers. Er zijn vacatures in het hele land.

(Belga - Foto Familiehulp.be)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!