Expair Tours organiseert voortaan cruises vanuit Oostende

Redactie KW

In mei vertrekt er een heus cruiseschip vanuit Oostende. De Belgische touroperator Expair Tours pakt hier vandaag mee uit.

Expair Tours zal dit jaar voor het eerst uitpakken met cruises die vertrekken vanuit Oostende. Bestemmingen zijn de Britse Eilanden (15 tot 25 mei), Noorwegen (25 mei tot 6 juni) en de Baltische Zee (6 tot 18 juni). De cruises worden uitgevoerd met de M/S Aura, een volledig gerenoveerd schip met een capaciteit van 500 personen. Elke cruise duurt minstens 10 dagen en start vanaf 1.515 euro per pension op basis van volpension.


“Wij kregen van klanten vaak de vraag of het niet mogelijk was om vanuit België te vertrekken”, zegt Ali Labidi, algemeen directeur van Expair Tours. “Dan zijn we beginnen kijken naar de mogelijkheden en kwamen we uit bij de M/S Aura, een schip op mensenmaat, dat ideaal is voor kustvaart en vlot kan aanmeren in kleinere havens als die van Oostende. Bovendien is het schip zopas volledig gerenoveerd.”

Expair Tours organiseert voortaan cruises vanuit Oostende


Over de M/S Aura

De M/S Aura telt 8 passagiersdekken en is uitgerust met twee zwembaden, een panoramische fitnessruimte, een wellnesscentrum met massage en schoonheidssalon, een winkelgalerij, een auditorium en verschillende bars. De binnen- en buitenkajuiten zijn verdeeld over 4 dekken en onderverdeeld in 9 categorieën.

Expair Tours is een Belgische touroperator, actief sinds 2003 en opgericht door Ali Labidi.

(FJA)

Expair Tours organiseert voortaan cruises vanuit Oostende