Emmanuel Schelfthout nieuwe Business Unit Manager van luchthaven Oostende-Brugge

Emmanuel Schelfthout (47) neemt met Business Unit Manager van de luchthaven Oostende-Brugge een belangrijke functie op. © Archief
Redactie KW

De 47-jarige Emmanuel Schelfthout werd dinsdag benoemd tot Business Unit Manager voor de luchthaven van Oostende-Brugge. Hij zal mee de toekomststrategie van de luchthaven uitzetten.

In zijn nieuwe functie geeft Emmanuel Schelfthout strategische input aan het management-team in verband met de toekomstperspectieven voor deze luchthaven. Daarnaast is hij nu ook aankoopverantwoordelijke en preventie-adviseur voor de luchthaven van Antwerpen en voor de luchthaven van Oostende-Brugge. Als verantwoordelijke voor de ontwikkeling, planning, coördinatie en controle op zowel financieel, operationeel als beleidsvlak rapporteert Emmanuel rechtstreeks aan CEO Marcel Buelens.

“Wij zijn verheugd dat Manu ons team vervoegt. Zijn ervaring en kennis zal de ontwikkeling van de Vlaamse regionale luchthaven ten goede komen”, aldus Marcel Buelens, CEO van Antwerp Airport en Ostend-Bruges International Airport. “Wij staan de komende jaren voor grote uitdagingen, zowel op commercieel, organisatorisch als financieel vlak. Hoewel deze luchthavens een verschillend profiel hebben, dient hun potentieel in overleg en samen ontwikkeld te worden met respect voor de belangen van zowel de aandeelhouders, overheid, luchtvaartmaatschappijen en andere klanten van beide luchthavens, passagiers en medewerkers.”

(OV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier