Rubriek Economie

Eiffage Benelux neemt Groep Vuylsteke Aanneming over

25/08/16 om 06:32 - Bijgewerkt om 06:32

De Franse bouwgroep Eiffage verwerft via Eiffage Benelux sectorgenoot Vuylsteke Aannemingen uit Meulebeke. Dat meldt de groep woensdag met een persbericht.

Eiffage Benelux neemt Groep Vuylsteke Aanneming over

Chris Vuylsteke, opgericht in 1969, is een algemene bouwonderneming met 160 medewerkers en een jaarlijkse omzet van ongeveer 45 miljoen euro. Het bedrijf groeide gestaag en nam de naam Vuylsteke Aanneming aan. In 2014 kwamen er nog twee merken bij: Vuylsteke Bouw en Vuylsteke Afwerking & Technieken.

"Deze transactie kadert in de internationale ontwikkelingsstrategie van Eiffage. De overname van de groep, met behoud van het huidige management, biedt aan Eiffage Benelux de mogelijkheid haar positie in West-Vlaanderen te versterken en haar activiteiten in deze regio uit te breiden, onder meer op het vlak van design en build, vastgoedontwikkeling en publiek-private samenwerking", meldt Eiffage. De groep telt 64.000 medewerkers en heeft een omzet van 13,9 miljard euro. Eiffage is daarmee een van de Europese leiders in bouw en concessies.

(Belga)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!