Eerste editie Horeca Awards in Roeselare is een groot succes

© STEFAAN BEEL
Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Woensdagavond was er de eerste editie van de Horeca Awards in Roeselare. Een uitverkochte editie die smaakt naar meer. In vijf categorieën werden er prijzen uitgedeeld.

Het comité van de Roeselare Awards en het Horecamanagement sloegen de handen in elkaar voor de organisatie van de eerste Horeca Awards. Een avond voor de Roeselaarse horecazaken. Die eerste editie vond plaats in de viplounge van KSV Roeselare. In totaal waren er meer dan 220 aanwezigen, goed voor een eerste uitverkochte editie. In laatste instantie moesten nog heel wat geïnteresseerden geweigerd worden.

Er werden awards uitgereikt in vijf categorieën, daarbij beslisten de aanwezigen over de winnaar. De vijf winnaars zijn café De Elleboog (beste café), De Mokkabar (beste brasserie), Hotel Mercure (beste hotel/b&b), Prinsenhof (beste frituur) en Boury voor beste restaurant, wie anders. De winnaars waren duidelijk in de wolken met hun award.

Voor en na de uitreiking zorgde Bjorn Verhoeven voor de sfeer, ook Paul Severs was van de partij voor een optreden vol ambiance. De reacties op de eerste editie voor de awards waren unaniem positief. Volgend jaar komt er sowieso een tweede editie. “We hebben heel wat mooie horecazaken, die verdienen het om even in de kijker geplaatst te worden”, aldus burgemeester Kris Declercq.

(TD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier