E-BO Enterprises genomineerd als ‘Belofte onderneming van het jaar’

Redactie KW

Het bedrijf uit Ieper neemt het op tegen drie andere genomineerden. De winnaar wordt op 18 oktober bekendgemaakt.

De Prijs van de Vlaamse Regering voor de Beloftevolle Onderneming van het Jaar beloont al voor de 11de keer een onderneming met veelbelovend groeipotentieel. De Vlaamse Regering wil op deze manier snelgroeiende ondernemingen, in volle ontwikkelingsfase, een extra duwtje in de rug geven.

Een professionele jury, onder leiding van Geert Noels, verkoos de genomineerden op basis van verschillende selectiecriteria. Het gaat om e-BO Enterprises (Ieper), MediaGeniX (Groot-Bijgaarden), Multiplicom (Niel) en REstore (Antwerpen). De winnaar wordt bekendgemaakt op dinsdag 18 oktober, in het kader van de 22ste editie van de Onderneming van het Jaar-award. De genomineerden hiervoor zijn Boma International (Antwerpen), Gemaco Group (Mechelen), LVD Group (Gullegem) en Vyncke (Harelbeke).

e-BO Enterprises, opgericht in 2004, is een IT-bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van beveiligde platformen voor de distributie van content. Het bedrijf levert, zowel nationaal als internationaal, diensten voor het beheer van netwerken, cloud computing en infrastructuurbeheer. Het haalde in 2015 een omzet van 8 miljoen euro. Het bedrijf telt 44 medewerkers.

(FJA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier