Duinasperges en mangalicavarken op het menu van topchefs in De Haan

De chef-koks, handelaars en het gemeentebestuur duimen voor de eerste editie van kok@zee. © (AV)
Redactie KW

Kok@zee wordt het eerste grote gastronomisch evenement in De Haan.

Voor dit evenement werken landbouw, gastronomie en de handelaars uit De Haan nauw samen. De chef-koks uit de gemeente presenteren op woensdag 13 juli elk een uniek gerecht met ingrediënten die lokaal worden gekweekt. De bezoeker kan bij de verschillende standen langsgaan.

De streekproducten zijn bijvoorbeeld Wenduinse duinasperges, vlees van het mangalicavarken, duindoornbes en uiteraard zeevis. Op de standen ook lokaal bier en koffie van Koffie Kàn.

(AV)

>> Het culinair evenement vindt plaats op woensdag 13 juli in het park La Potinière vanaf 11.00 uur. www.kokatzee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier