Drie supergenomineerden voor de Roeselare Awards zijn bekend

De organisatie kijkt alvast uit naar de 20ste editie. © (Foto SB)
Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Sterrenchef Tim Boury, zanger Gilles Muylle én de mensen van de brandweer en de politie die schitterend werk leverden tijdens de wateroverlast eind mei, zijn de drie supergenomineerden voor Persoonlijkheid van het Jaar tijdens de Roeselare Awards.

Op zaterdag 28 januari is er de 20ste jubileumeditie van de Roeselare Awards. Een van de belangrijkste awards is die van Persoonlijkheid van het Jaar. De lijst met tien genomineerden werd na een eerste stemming teruggebracht op drie supergenomineerden.

“De Award Persoonlijkheid wordt toegekend aan die Roeselaarse persoon of vereniging die Roeselare het voorbije jaar (2016) extra in the picture bracht”, aldus Kris Dewitte van het Awardscomité. “De persoonlijkheid kan zich laten kenmerken op verschillende domeinen : inspirerend vermogen, daadkracht, authenticiteit, sportieve prestaties, ondernemingsdrang , maatschappelijke toewijding, enz.”

De drie ultieme genomineerden zijn:

– Brandweer, politie en technische diensten Roeselare (aanpak wateroverlast)

– Gilles Muylle (The Voice Finalist)

– Tim Boury (Chef van het jaar)

Tim Boury won de prijs in het verleden al eens. De winnaar wordt de avond zelf bepaald door een stemming onder de aanwezigen. Ondertussen loopt de voorverkoop als een trein, een ticket voor de gala-avond kost 125 euro.

Meer info via www.roeselare-awards.be.

(TD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier