Rubriek Economie

Deze 5 bedrijven maken kans op titel West-Vlaamse KMO-laureaat

16/09/16 om 11:54 - Bijgewerkt om 11:51

Unizo en POM West-Vlaanderen reiken dit jaar opnieuw de tweejaarlijkse award 'KMO Laureaat' uit.

Deze 5 bedrijven maken kans op titel West-Vlaamse KMO-laureaat

Dit is het resultaat van een intensieve speurtocht naar de pareltjes van onze economie, die meer aandacht verdienen dan ze tot dusver krijgen. Ze blinken allen uit in ondernemerschap; een complex samenspel van innovatie, ondernemingszin, financiële resultaten, personeelsbeleid, enzovoort. De West-Vlaamse verkiezing gaat gepaard met een unieke galashow en zal plaatsvinden op donderdag 27 oktober in Domein Vossenberg in Hooglede. De winnaars van de provinciale verkiezing stoten door naar de Nationale finale waar uiteindelijk dé KMO Laureaat en Beloftevolle KMO verkozen worden.

Voor West-Vlaanderen werd een 40-tal dossiers ingediend waaruit een onafhankelijke jury de Top 5 KMO Laureaten en de Top 3 Beloftevolle KMO's heeft gekozen. Die laatste prijs gaat naar een onderneming die uitmuntende prestaties kan voorleggen en een groot potentieel wordt toegedicht om uit te groeien tot een sterkhouder van onze economie. Elke onderneming die maximum 5 jaar bestaat kon zich kandidaat stellen voor de Beloftevolle KMO.

Dit jaar bestaat de Top 5 voor de KMO Laureaat uit volgende bedrijven : Cube BVBA uit Oostkamp, Dekeyzer-Ossaer uit Koekelare, Logflow uit Loppem, Kunstateliers Slabbinck uit Brugge en Eutraco uit Roeselare.

Voor de Top 3 voor de Beloftevolle KMO-laureaat werden volgende bedrijven genomineerd: Nestor uit Waregem, Ekopak uit Tielt en 4 Healthy Pets BVBA uit Harelbeke.

Vanaf 16 september tot 5 oktober kan het publiek via de website stemmen op hun favoriet, maar uiteindelijk is het de jury die de knoop moet doorhakken. Daarom plannen zij op 22 september een bedrijfsbezoek in, waar de genomineerden hun beste beentje zullen voorzetten.

>> www.kmolaureaat.be/west-vl

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!