Dekeyzer-Ossaer uit Koekelare is Unizo KMO Laureaat

Johan Dekeyzer en de winnaar van de meest beloftevolle KMO Pieter Loose
Redactie KW

Het gerenommeerde familiebedrijf van Johan Dekeyzer mag dit jaar de felbegeerde titel van Unizo KMO Laureaat op zijn palmares spelden.

Dit werd donderdag bekendgemaakt in Hooglede. Dekeyzer-Ossaer haalde het van Kunstateliers Slabbinck uit Brugge, Eutraco uit Roeselare, Logflow uit Loppem en Cube BVBA uit Oostkamp

West-Vlaanderen’s schoonste volk verzamelde talrijk op het domein ‘De Vossenberg’ in Hooglede voor de uitreiking. Deze tweejaarlijkse erkenning aan een KMO die zich onderscheidt op vlak van de belangrijkste domeinen van de bedrijfsvoering, trekt steeds veel aandacht. Vele genodigden waren het er al voor de bekendmaking over eens: Johan Dekeyzer volgt dit jaar Belberry Preserves uit Kortrijk op.

Bij Johan Dekeyzer en zijn personeel kwam de prijs totaal onverwacht. “Dit is een bekroning op ons werk. Dankzij de gedreven inzet van onze medewerkers en onder leiding van onze vier zonen hebben wij op korte tijd enorm kunnen groeien. Deze erkenning is voor ons dan ook een boost om op dit elan verder te gaan.” zegt Johan Dekeyzer trots.Dekeyzer-Ossaer is een snelgroeiend familiebedrijf dat zich toespitst op de productie en toelevering van zowel rauwe als gebakken vleescomponenten.Binnenkort zijn er plannen voor een nieuwbouw van maar liefst 6.000 m² met ruimte voor productie en een automatisch sorteermagazijn

Tijdens het gala op 27 oktober verkozen Unizo en POM West-Vlaanderen ook de meest Beloftevolle KMO . Ekopak uit Tielt, gespecialiseerd in industriële waterbehandeling, kreeg deze eervolle vermelding. De prijs gaat naar de onderneming die uitmuntende prestaties kan voorleggen en een groot potentieel wordt toegedicht om uit te groeien tot een sterkhouder van onze economie.

(KT)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier