Rubriek Economie

Dekeyzer-Ossaer uit Koekelare is nationale KMO Laureaat

18/11/16 om 06:22 - Bijgewerkt om 19:27

Met de wedstrijd 'KMO Laureaat' willen Unizo en het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO) een podium bieden aan KMO's die zich onderscheiden door hun innovatieve aanpak op diverse domeinen.

Dekeyzer-Ossaer uit Koekelare is nationale KMO Laureaat

De familie Dekeyzer-Ossaer op het podium als nationale KMO Laureaat. © Twitter/Jan Sap

Dekeyzer-Ossaer is een snelgroeiend familiebedrijf dat zich toespitst op de productie en toelevering van zowel rauw als gebakken vlees. "We zetten sterk in op eigen productontwikkeling en op verdere innovatie binnen het bedrijf. In die mate dat er plannen zijn voor een nieuwbouw van 6000 m² met ruimte voor productie en een automatisch sorteermagazijn. We zijn continu bezig met innoveren om de klanten de beste producten te kunnen voorschotelen", vertelde Johan Dekeyzer recent nog in onze krant. "Dat is en blijft voor ons het belangrijkste. We zien ook dat onze klanten deze familiale aanpak appreciëren."

Dekeyzer-Ossaer uit Koekelare is nationale KMO Laureaat

De vier zonen van Johan hebben ondertussen de leiding van het bedrijf overgenomen. "Mijn zonen hebben de touwtjes goed in handen. Zij hebben verdergewerkt op het harde werk van mijn grootouders en van mijzelf. Ik ben trots dat ik mijn zonen elke dag nog iets kan bijleren, en dat ook zij mij nog iets kunnen bijbrengen", aldus nog Johan.

Als KMO Laureaat mag gedelegeerd bestuurder Johan Dekeyzer op vrijdagochtend 18 november de Unizo Dag van de Ondernemer aftrappen met een toespraak tot de Vlaamse regering.

(FJA - Foto RW)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!