Rubriek Economie

Deceuninck heeft een sterk eerste half jaar achter de rug

26/08/16 om 09:23 - Bijgewerkt om 09:23

De producent van pvc-bouwprofielen Deceuninck heeft zowel de omzet als de winst in de eerste zes maanden duidelijk zien stijgen, zo blijkt uit de halfjaarcijfers van het bedrijf uit Hooglede-Gits.

Deceuninck heeft een sterk eerste half jaar achter de rug

De omzet kwam uit op 330,2 miljoen euro, een stijging met 5,8 procent. Deceuninck heeft het over een sterke ontwikkeling van de commerciële activiteiten. De winst steeg van 4,7 naar 13,1 miljoen euro.

De nieuwe ceo, Francis Van Eeckhout, zegt tevreden te zijn over de resultaten, die in de lijn van de verwachtingen liggen. "De gestegen macro-economische onzekerheid in sommige van onze kernmarkten volgen we echter nauwgezet", zegt hij nog. Zo is Deceuninck bijvoorbeeld erg actief in Turkije.

(Belga)

Stem mee voor de Krak van je gemeente
Het voorbije jaar lieten heel wat mensen in jouw gemeente zich op een positieve manier opmerken. Krant van West-Vlaanderen ging op zoek naar deze mensen en nomineerde hen voor de Krak van jouw gemeente. Ontdek hier de Krak-kandidaten van jouw gemeente en breng jouw stem uit. Zo plaats jij hen mee op het podium dat ze werkelijk verdienen!

Meer nieuws uit