Rubriek Economie

Dean Masschelein van restaurant Boury is de Beste Belgische Hopscheutenkok

15/03/16 om 08:28 - Bijgewerkt om 08:28

Dean Masschelein werd algemeen laureaat, maar hij won ook de Prijs voor de Creativiteit en de Prijs voor de best bereide en smakelijkste hopscheuten, die werd uitgereikt door de Stad Poperinge.

Dean Masschelein van restaurant Boury in Roeselare werd tijdens de 14de tweejaarlijkse wedstrijd voor juniorkoks uitgeroepen tot Beste Belgische Hopscheutenkok. Het betrof een organisatie van d...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden