Rubriek Economie

Dean Masschelein van restaurant Boury is de Beste Belgische Hopscheutenkok

15/03/16 om 08:28 - Bijgewerkt om 08:28

Dean Masschelein werd algemeen laureaat, maar hij won ook de Prijs voor de Creativiteit en de Prijs voor de best bereide en smakelijkste hopscheuten, die werd uitgereikt door de Stad Poperinge.

Dean Masschelein van restaurant Boury in Roeselare werd tijdens de 14de tweejaarlijkse wedstrijd voor juniorkoks uitgeroepen tot Beste Belgische Hopscheutenkok. Het betrof een organisatie van d...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!